Home
Honden
Katten
Knaagdieren
Openingstijden
Foto's
Contact

Inentingen

Honden Katten

- cocktail

- kennelhoest

- katteziekte

- niesziekte

Kijk dit altijd op tijd na en neem bij twijfel contact op met uw dierenarts, deze kan u het beste adviseren over het beste tijdstip van enting. Als de entingen niet geldig zijn, kunnen wij uw dier niet hier laten verblijven! Het inentingsboekje moet u altijd meenemen en blijft hier gedurende het verblijf van uw dier.

Een dier met een besmettelijke ziekte of aandoening kunnen wij uiteraard niet opnemen. Mocht hier twijfel over kunnen ontstaan, neem dan een verklaring van uw dierenarts mee waaruit blijkt dat het dier geen gevaar voor de gezondheid van andere dieren oplevert.

Heeft uw dier bijzondere zorg nodig of is er iets waar we rekening mee moeten houden, meld dit dan even als u het dier komt brengen, wij doen er alles aan om uw dier in goede conditie te houden.

Loopse teven zijn buiten het hoogseizoen welkom, we zorgen dan voor aangepast gezelschap. In het hoogseizoen zou dit betekenen dat ze weinig naar buiten kunnen (terwijl ze dat juist erg graag willen!) en aangezien wij vinden dat iedere hond zoveel mogelijk naar buiten moet kunnen, vinden we dit niet verantwoord. Vergeet niet te melden dat uw hond loops is of kan worden, anders zijn de gevolgen voor u!

Ondanks alle voorzorgen kan het gebeuren dat uw dier ziek wordt. Als het nodig is, consulteren wij een dierenarts, de kosten zijn voor rekening van de eigenaar van het dier. Zo mogelijk gaan wij naar uw eigen dierenarts (in Oss of Heesch), in andere gevallen nemen wij zo nodig contact op met de dierenarts die het dier onder behandeling heeft.

Heeft u een mobiele telefoon waarmee u bereikbaar bent zolang uw dier hier verblijft, zorgt u dan dat dit nummer bij ons bekend is (voeg het bij de inentingspapieren). Als er iets bijzonders is, kunnen wij contact met u opnemen. Ook een nummer van familie of vrienden kan handig zijn.. U weet dan ook dat alles goed is, zolang wij niet gebeld hebben.