Home
Knaagdieren
Inentingen
Openingstijden
Prijslijst
Foto's
Contact

Uw kat te gast in ons pension

Ons kattenverblijf is voorzien van vier buitenverblijven, ingericht met boomstammen en veel veilige plekjes. Daarin heeft uw kat de hele dag alle mogelijkheden om te kunnen klimmen en klauteren of een lekker rustig plekje op te zoeken om te kunnen slapen of van het uitzicht te genieten.Het is er 's zomers heerlijk koel en er is altijd wel iets te zien, dus hij hoeft zich niet te vervelen!

In de buitenverblijven is altijd eten en drinken aanwezig. Heeft uw kat een speciaal dieet (of mag hij niet onbeperkt eten) dan houden we daar rekening mee. Dieetvoer of iets extra lekkers mag u natuurlijk meegeven, dat krijgt hij dan ook. Als uw kat medicijnen gebruikt, schrijf er dan duidelijk de naam en de dosering op, dan krijgt hij die ook volgens voorschrift.

Uw kat heeft zijn eigen binnenverblijf met daarin een doosje, zijn etensbakje (met brokjes en altijd iets lekkers erbij) en een kattenbak. Natuurlijk mag je een eigen mandje, kussentje en speeltjes van de kat meenemen. 's Nachts zijn de katten binnen in hun eigen verblijf, zodat ze rustig kunnen eten en slapen en wij ook goed in de gaten kunnen houden hoeveel hij eet en drinkt.